Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Mediapro, patrocinador del València CF, decideix no aparéixer a la camiseta

Per Blanquinegres · 11 Septembre, 2023

Al València CF sempre passen coses que són difícils d’explicar. En este cas, ens endinsem en un curiós contracte que té el club amb Mediapro, una de les empreses televisives més importants d’Espanya. Ja fa diverses temporades que el València CF i Mediapro treballen conjuntament en alguns temes, ja que per exemple, a VCF Media, alguns dels membres venen de l’empresa citada per a produir vídeos per al club.

Però si anem més enllà, descobrim que la part posterior de la camiseta oficial, la qual anomenem ‘back of shirt‘, està cedida a la mateixa empresa, la qual sembla que ha decidit pagar però no utilitzar. Açò es podria deure al fet que puguen pensar i valorar que el València CF a penes és atractiu hui en dia i no veuen la necessitat de tindre publicitat a la camiseta, tot el contrari al que han fet empreses com Herrero Brigantina la passada temporada o GOL TV i Bein Sports en edicions anteriors.

Un cas difícil de comprendre

És curiós, molt curiós, ja que estan pagant al club per a tindre reservada la seua publicitat a la part baixa i posterior de la camiseta, però en cap moment han volgut que siga utilitzada. Així i tot, el València CF té el dret de poder rescindir o pausar aquest contracte en qualsevol moment si consideren que tenen altra oferta millor i si creuen que poden traure major benefici en altra empresa.

El conveni que té a hores d’ara amb Mediapro és bastant inferior al de la temporada passada amb l’empresa d’inversions Herrero Brigantina, per això han adquirit la possibilitat de poder modificar el contracte, ja que pensen que poden haver alternatives més beneficioses. Cap la possibilitat que ocórrega, però cada vegada són menys les empreses que es decideixen a invertir en el València CF, ja que no aporta pràcticament ningun benefici i estan envoltats de males notícies.

 

ABANS

ARA