La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi, prop del Fenerbahce per 6 milions d’euros
,

Maxi, prop del Fenerbahce per 6 milions d’euros

COMPARTIR

Esta setmana de mercat ho ha de definir tot. El València està treballant en molts fronts per a tancar entrades i eixides necessàries per a reforçar una plantilla que ha d’entrar a Europa. Hui hem conegut que Cavani està més prop que mai i que el club che està esperant a Bryan, però on calia avançar també era a les vendes.

Tan sols falta acord ‘Fener’ – Maxi

Doncs bé, la més esperada està prop de fer-se oficial. Segons Nacho Sanchis, el València ha rebut una oferta del ‘Fener’ per 6 milions d’euros que veu acceptable, per tant, ja tan sols faltaria que el club turc i l’uruguaià es posen d’acord amb el contracte. Jorge Jesús ha sigut qui més ha apostat per ell i així ha aconseguit el seu fitxatge.

Cavani ho sap

D’altra banda, Cavani és conscient d’este moviment i és per això que hui també s’ha desbloquejat la seua arribada. El València porta més d’una setmana apostant per l’intercanvi de davanters, però no ha sigut fins hui diumenge quan tot ha caigut pel seu propi pes. D’esta manera, Maxi està molt prop d’eixir i Cavani d’arribar a l’entitat blanquinegra.