La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi i Marcos André entrenen al marge amb el seu futur en l’aire
,

Maxi i Marcos André entrenen al marge amb el seu futur en l’aire

COMPARTIR

Després de la derrota davant el Castelló, la plantilla del València ha eixit a entrenar al camp de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit del pròxim dissabte davant l’Atalanta, corresponent al Trofeu Taronja. Els jugadors i Gattuso volen guanyar per a tindre les millors sensacions possibles de cara a l’inici de la Lliga Santander. 

Maxi i Marcos André entrenen en solitari

En el dia de hui, segons ha informat Deportes COPE València, Maxi Gómez i Marcos André han sigut les dos principals absències de l’entrenament. Els dos davanters han treballat en solitari en el gimnàs. En el cas de Maxi Gómez, el davanter no ha participat quasi en els entrenaments de Gattuso per problemes al seu peu. 

D’altra banda, el València està molt pendent al mercat. Gattuso ja ha manifestat al club la necessitat de reforçar la plantilla. No obstant això, el tècnic italià sap que per a aconseguir això, és necessari vendre primer, ja que el València té excedit el Fair Play Financer i necessita el seu pressupost. 

Els dos davanters estan en el mercat

Dos futbolistes que tenen opcions d’eixir esta temporada són Marcos André i Maxi Gómez. El València està tractant de buscar un davanter, com Andrea Belotti i Paco Alcácer. Per tant, el club està obert a escoltar propostes pels dos jugadors. 

En primer lloc, Marcos André té propostes de diversos equips de la Lliga per a eixir. D’altra banda, el València vol vendre a Maxi Gómez. El davanter uruguaià no s’ha adaptat bé al club i ocupa un gran espai en el Fair Play Financer. Per tant, la seua eixida és prioritària. 

El València vol tancar l’arribada d’Arthur 

Ara mateix, el València té tres futbolistes extracomunitaris: Maxi Gómez, Marcos André i Samuel Lino. L’últim d’ells ha sigut una incorporació d’este estiu. Per tant, per a poder incorporar a Arthur, el València necessita vendre a Marcos André o a Maxi Gómez. 

El València necessita vendre un futbolista extracomunitari. El club de la Capital del Túria està tractant de tancar la incorporació d’Arthur Melo. No obstant això, com ja té els tres jugadors extracomunitaris, necessita donar eixida a un abans per a poder firmar a Arthur.