La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez: “Tractaré de deixar-me la vida pel València CF”
,

Maxi Gómez: “Tractaré de deixar-me la vida pel València CF”

COMPARTIR

El davanter uruguaià Maxi Gómez parla a Blanquinegres.com de les seues sensacions i de com va arribar al València CF.

Com estan sent els primers dies en el Valencia CF, encara que a Suïssa?

La veritat que molt content de formar part d’aquest grup, d’aquesta família i la veritat que és algo cosa molt bonic.La veritat que molt content de formar part d’aquest grup, d’aquesta família i la veritat que és algo cosa molt bonic.

En la teua presentació vas dir que en la Champions soles havies jugat en la Play. Eres molt de jugar a la play?

Quan tinc temps lliures, amb els meus germans, sóc molt de jugar a la play.

T’agafaves el València CF algún dia en el Fifa?

La veritat que com el deia, no jugava molt al Fifa, tractava de jugar a altres jocs que ens divertíem a mi i al meu germà i ho passàvem bé.

Com és Marcelino?

No he tingut molt de tracte amb ell, però sí que parlàvem. És un tècnic fantàstic, que li dóna molt al grup i la veritat que estic molt content de formar part d’açò.

És molt exigent?

Si, és molt exigent i això m’agrada a mi per a seguir millorant i aprenent.

Què esperes de tu i de l’equip?

Espere donar el millor al grup, això és el més fonamental i tractar d’ajudar en qualsevol cosa. Si estic fora, ajudaré fora i si estic dins molt millor. I com et deia, estic molt agraït.

Tens ganes de jugar en Mestalla?

Sí, sempre un jugador té ganes de jugar. Siga el partit que siga i ojala que puga jugar ràpidament en Mestalla.

Com es sofreix a una afició del València de visitant?

Em va sorprende quan arribavem a l’estadi, a Mestalla. La gent com esperava als jugadors fora era únic. Passa molt a Uruguai i és algo molt bonic, et dona molta energia. En el meu cas em dona molta força per a eixir al camp a passar-ho bé.

Com vas viure tu totes les negociacions de la teua arribada a valència?

Si, jo estava tranquil, Estava totalment concentrat en la Copa Amèrica. La veritat que molt ansiós d’arribar a un club, en aquest cas al València que va ser el que em va triar. Molt agraït i molt content de poder vindre ací.
Si que es va demorar el traspàs, si podia vindre ací o allà, però jo no tractava de ficar-me en el tema i ho deixava per al meu representant.

Altres equips s’han interessat en tu. Que va ser el que el va determinar a vindre el València?

Hi havien molt equips interessats, el meu representant estava en això. Jo estava tranquil i va eixir el València i és algo únic poder vindre a un club que juga totes les Copes. I la veritat hui en dia poder jugar una Champions en el València és algo molt bonic.

El València CF ve de guanyar una Copa del Rei. L’objectiu és aproximar-se molt a la passada temporada. Que veus més probable, guanyar un títol amb el València o amb Uruguai?

La veritat és que hui en dia estic molt content ací, tractaré de deixar la vida en el València. Ojala que tots els partits els guanyarem, el que pensa el jugador és sempre guanyar. Si ve un títol estaria molt content per mi i per la meua família que és la que sempre ha lluitat. La veritat, estic molt content en el València i ojala que puguem guanyar molts títols

Per a finalitzar, quin missatge li envies a l’afició del València CF?

Per la meua part jo vaig a ajudar del que siga en qualsevol cosa. Tractaré de deixar-me la vida pel València perquè va ser l’equip que em va obrir les portes.