Maxi Gómez torna a marcar quatre mesos després

Per Pablo Marquez · 10 Maig, 2021

El València va certificar la permanència davant el Reial Valladolid. L’equip de la Capital del Túria va aconseguir sumar tres punts vitals que l’han ajudat a allunyar-se de forma definitiva de les posicions de descens a la Lliga SmartBank. Ahir va ser un dia de retrobaments. Voro tornava a la banqueta per a intentar salvar la temporada.

Voro González va aconseguir tornar a dirigir a l’equip amb tres punts. La plantilla estava molt debilitada anímicament, perquè no hi havia aconseguit guanyar des del passat vint-i-un de març davant el Granada. A més de Voro, el partit va tindre un altre protagonista. El protagonista va ser el davanter uruguaià Maxi Gómez, ja que va aconseguir trencar la mala ratxa que estava travessant.

Maxi Gómez va trencar una mala ratxa

El davanter del València CF no marcava un gol des del passat quatre de gener. Eixe dia, Maxi va aconseguir el gol de l’empat davant el Cadis en els últims minuts del partit. Amb els gols davant el Valladolid, el davanter ha trencat una ratxa de tretze partits sense marcar un gol.

Maxi Gómez havia començat molt bé la temporada. El davanter del València havia marcat tres gols en les primeres quatre jornades de lliga i tot feia indicar que seria una bona temporada per a l’uruguaià en el pla personal. No obstant això, la sort no va acompanyar a Maxi i només ha aconseguit quatre gols en les trenta-una jornades següents. Ara mateix, Maxi Gómez suma set gols en lliga i és el segon màxim golejador de la plantilla, només per darrere de Carlos Soler.

El dia de Maxi Gómez

Ahir, Maxi Gómez va trobar el camí del gol en una gran jugada del València abans de finalitzar la primera part. El davanter uruguaià va aprofitar un gran centre de José Gayà i va rematar al segon pal sense porter.

Amb este gol, Maxi va aconseguir llevar-se un gran pes i tornava a somriure. Cinc minuts després del començament de la segona meitat, Maxi va rematar un gran passe de Carlos Soler per a ficar el 2-0 i el seu doblet particular.

El davanter uruguaià ha tornat a marcar per la porta gran. Ara mateix, queden tres jornades per davant i el València ja està salvat del descens. Per este motiu, ara sense pressió, Maxi vol concloure la temporada amb més gols per a poder agafar confiança per a la següent.