La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez segueix apartat del grup
,

Maxi Gómez segueix apartat del grup

COMPARTIR

Maxi Gómez continua amb unes molèsties que no li deixen estar amb el grup. Tot això enmig d’un clima de dubtes respecte al seu futur a l’espera que el Bruja present l’anhelada oferta per l’uruguaià.

Maxi Gómez porta arrossegant des del començament de la temporada a Suïssa unes molèsties en el cinqué metatarsià del peu que no li deixen entrenar ni estar en els partits amb el grup. Sense anar més lluny, no va viatjar a Anglaterra per al partit enfront del Nottingham Forest.

Amb ell el València té dos problemes, a més de la irregularitat que està demostrant estes últimes temporades: d’una banda que és extracomunitari, i amb el cupo complet hauria d’eixir ell o Marcos André si es busca portar a futbolistes com Arthur.

El València espera oferta del Brujas

El València C.F es troba en K.O tècnic fins que aconseguisquen vendre futbolistes. La situació econòmica és molt delicada i no ha millorat durant l’estiu, si no que cada dia que passa és més delicada.

El club té el convenciment de no traure al “big three” (Soler, Gayà, Guedes) fins que no arribe una oferta a l’altura. Parlem de prop de 35 milions per Guedes i una oferta que ronde els 20/25 milions per Soler. Ara mateix la nostra informació és que cap equip s’ha acostat a eixes xifres que demana l’entitat “che”.

Davant esta situació, s’obri la porta al fet que vagen eixint jugadors amb un valor molt inferior. Parlem de Maxi Gómez, Cillessen o fins i tot Uros Racic. Com ja va informar Tribuna Deportiva, el Brujas prepara una oferta de més de 10 milions per Maxi a l’espera de poder tancar alguna venda.

Malgrat les seues declaracions, l’uruguaià ara mateix no veuria amb mals ulls marxar-se de València a un equip que dispute competicions europees, i més concretament la Champions. De moment, no està tenint gran protagonisme durant la pretemporada ja que la lesió en el cinqué metatarsià no li està deixant ni tan sols realitzar els entrenaments.