ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Maxi Gómez ja té data per a tornar a València

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2021

Maxi Gómez continua posant-se en forma a l’Uruguai mentre apura els seus últims dies abans de reincorporar-se amb tot el grup. Després d’una temporada per a oblidar, tant amb el València CF com amb la selecció de l’Uruguai, el futbolista torna a reiterar el seu desig de continuar en el club de Mestalla.

El Desmarque Valencia ha recollit les declaracions que el davanter internacional va fer per als mitjans uruguaians després de la disputa d’un partit amistós entre els seus amics i el Paysandú Futbol Club, equip de la ciutat on va nàixer Maxi Gómez i on entrena diàriament per a tornar a to en aquesta exigent pretemporada als comandaments de José Bordalás, que vol comptar amb el jugador.

Desitja continuar a Mestalla

El davanter té clar que vol continuar vestint la camiseta del València CF, almenys la temporada que ve. Aquest estiu semblava que la seua eixida era inevitable, però el seu baix rendiment i l’escassetat d’ofertes pel jugador han sigut determinants perquè tant club com el propi Maxi hagen decidit seguir lligats un any més.

“Estic molt còmode en el club i tant de bo puga seguir molts anys ací en el club”, via El Desmarque.

Es reincorpora a la pretemporada valencianista en 10 dies

Maxi Gómez té pensat tornar a la ciutat del Túria en 10 dies, el 24 de juliol, per la qual cosa el tècnic alacantí podrà comptar amb tots els internacionals per eixes dates, a l’espera de conéixer què passarà amb el futur de Wass o de Guedes, entre altres.

“Físicament estic molt bé. Vaig passar dues vegades el COVID, però ara em sent ferm i el 24 a arrancar la pretemporada”.