La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez: “Barça i Atlètic foren opcions, pero vaig triar el València”
,

Maxi Gómez: “Barça i Atlètic foren opcions, pero vaig triar el València”

COMPARTIR

El davanter uruguaià, Maxi Gómez, ha sigut presentat hui com a nou jugador del València després de que es fera oficial el seu fitxatge el passat diumenge.

A la sala de premsa de l’Estadi de Mestalla ha dedicat les seues primeres paraules públiques com a jugador del conjunt valencià junt amb el president del València, Anil Murthy, que ha acompanyat al nou jugador de la entitat en tot moment.

L’acte ha començat amb unes paraules del president del València on ha volgut donar la benvinguda personalment a un club de Champions com el València. Assegura també que no ha sigut una negociació fàcil, pero que en la actualitat el conjunt de Mestalla conta amb un projecte esportiu molt important i s’ha pogut fer el fitxatge de Maxi, que ha sigut sempre la primera opció del València.

“Maxi ha pres una decisió intel·ligent, són molts els projectes que ofereixen molts diners però no ofereixen gens esportiu. Aquest no ha sigut el teu cas, has triat el València, un equip que competirà en quatre competicions i en un estadi increïble. Benvingut Maxi, a la teua nova casa”, ha afegit Anil Murthy.

P: Què va ocórrer en la setmana prèvia del teu fitxatge?
R: La veritat que van ser uns dies molt bojos, jo estava en la Copa Amèrica i ja es parlava que el West Ham i el València em volien, però jo estava molt ficat en la Copa. Vaig triar el València perquè m’agrada, té diverses competicions i tant de bo que puga jugar molt al València.

P: Què pot oferir Maxi al València?
R: Estic molt content d’estar ací a València, ara a donar-ho tot i començar a fer gols en aquest club.

P: Es pot dir que has deixat de guanyar molts de diners en el West Ham per vindre ací al València?
R: Sí, van haver molts equips que comptaven amb mi, el Barcelona, l’Atlètic, molts anglesos, però quan em van nomenar el València, la primera opció que va ser, li vaig dir que sí al meu representant i ací estic.

P: Què li aportarà Maxi a aquest equip i si t’atreveixes amb una xifra de gols per a la temporada?
R: Vaig tindre poques vacances perquè vaig estar en la Copa Amèrica i després vaig vindre ací a València, tenia moltes ganes de jugar la Champions, la jugava en la play fa dos anys i ara la podré jugar en persona. I la xifra de gols, no em marque cap, estic molt tranquil.

P: Com és Maxi Gómez en el camp?
R: M’agrada estar molt en l’àrea, i bo, m’agrada també jugar tècnicament, però m’agrada estar en l’àrea i fer molts gols.

P: Se’t va passar alguna vegada pel cap anar al West Ham?
R: No, no se’m va passar pel cap, em va dir el meu representant que estava quasi tot fet i li vaig dir que sí per a vindre ací al València.

P: Has parlat ja amb el mister?
R: Encara no he tingut molt de temps per a parlar, l’altre dia sí que vaig poder parlar una miqueta però no he tingut molt de temps.

P: Has esmentat al Barcelona i a l’Atlètic, per què vas prevaldre al València en lloc d’aqueixos dos?
R: Jo escoltava al meu representant, no em ficava perquè estava en la Copa Amèrica.

P: Seràs un davanter de l’estil de Gameiro per a acompanyar a Rodrigo?
R: Són tots molt bons, estic ací per a treballar i tractar de jugar.

P: Amb quin perfil de jugador t’identifiques?
R: Bé, a l’Uruguai es parla molt que m’assemble a Luis Suárez, i la veritat és que em comparen amb una bèstia com ell és molt bufó. Sóc molt jove i tractaré d’aprendre.

P: Amb quin jugador et fa major il·lusió jugar?
R: La veritat és que és molt bufó poder estar amb tots perquè són molt bons, per alguna cosa va eixir campió en copa. No hi ha cap en concret, m’agrada jugar amb tots.

P: Com d’important pot ser per a tu que estiga Rodrigo Moreno al teu costat?
R: Sí que és veritat que quan no va estar Iago els partits van ser molt durs, no sé si Rodrigo segueix o quins, però espere que sí. Estic molt content.