ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Maxi Gómez apurarà per a estar davant el Getafe

Per Miguel Castells · 11 Agost, 2021

El València està a dos dies de començar la temporada. El Getafe serà el primer rival a un partit que enfrontarà a antics amics, el primer José Bordalás, exentrenador de l’equip madrileny. Mestalla reunirà prop de 10.000 persones per al debut lliguer de la temporada 21/22, on el club blanquinegre té l’obligació de fer oblidar la campanya anterior.

Per a això, l’entrenador alacantí necessita als seus millors jugadors disponibles, i a esta llista es troba Maxi Gómez. Bordalás vol traure la seua millor versió i l’uruguaià vol demostrar que és més que vàlid per a este València, per tant, segons ElDesmarque, el davanter va a fer tot el possible per arribar al partit d’este divendres.

L’opció Manu Vallejo

No obstant això, Bordalás també està preparat per al pitjor. En cas que Maxi no estiga disponible l’entrenador baralla la titularitat de Manu Vallejo. Guedes d’inici com a segona punta és una peça fixa, i sense Maxi tan sols s’ha de trobar el company del portugués. Després d’esta pretemporada, Vallejo és el millor posicionat.

Així, a falta de dos dies per al debut de la competició, Bordalás té dubtes amb el seu onze. Amb tots sans tan sols hi ha debat a la porteria (Cillessen o Mamardashvilli) i al centre del camp (titularitat o no per a Carlos Soler), però amb Maxi fora per lessió s’obriria un nou debat, on fa la impressió que Manu Vallejo és el favorit.