Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Maxi, el matador de Paysandú

Per Jorge Olmos · 03 Novembre, 2019

Maxi Gómez va culminar ahir la remuntada al RCDE Stadium de Cornellà amb un impecable remat de cap anticipant als centrals al primer pal. Un altre dia a l’oficina per a l’uruguaià, que en tan sols 11 partits -6 de titular- s’ha guanyat la confiança i admiració de tot el món a València anotant 5 gols.

El de Paysandú és un nou d’àrea; de caràcter, dels que ho rematen tot, fixen centrals i baixen balons en llarg. Però és que a més, ha demostrat una efectivitat que val molts diners, veient porta en 5 ocasions en tan sols 10 remats. I a més no escatima esforços a l’hora d’ajudar al col·lectiu.

Moltes van ser les veus que deien que no millorava a Mina, que no calia pagar tant per un davanter que havia fet una temporada similar al gallec. Però en tan sols onze partits, Maxi ha dissipat tots els dubtes i s’ha establit no sòls com a la referència ofensiva de l’equip, sinó com una de les millors operacions de l’estiu i un dels millors davanters dels últims temps. I amb 23 anys, el futur és seu.

I és que el de Paysandú segueix fent el que sap fer, el que ha fet sempre. Els números l’avalen, ja que el que va fer ahir és el gol 35 que anota a la lliga espanyola, en tan sols 83 partits, amb 15 d’ells de cap. I l’Espanyol, la seua víctima preferida, al que ha anotat 4 dianes en 5 confrontaments, amb dos de cap, un amb la dreta i un amb l’esquerra. Matador.

Raig d’esperança per a la parròquia valencianista la d’aquest matador, que completa la plantilla i ocupa un perfil que s’anava buscant les darreres temporades. Si les lesions el respecten i el col·lectiu puja el nivell, sòls ell sap on té el sostre, i a nosaltres només ens queda gaudir-lo.