La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi, dispost a abandonar el València
,

Maxi, dispost a abandonar el València

COMPARTIR

-->

El València afronta l’última setmana de mercat amb els deures encara per fer. La secretaria tècnica blanquinegra treballa en fer oficials les incorporacions de Bryan Gil i André Almeida, amb els quals ja existeix un acord total, i especialment en trobar-li una eixida beneficiosa a Maxi Gómez per a poder fitxar a Edinson Cavani.

Està dispost

Doncs, segons Héctor Gómez, en les últimes hores Maxi Gómez ha mostrat la seua predisposició a abandonar el València. L’uruguaià és conscient que el seu rendiment no ha sigut l’esperat durant estes temporades i que l’afició che prefereix a un nou davanter, més encara si és Edinson Cavani. Maxi mai va estar a l’altura del preu que pagaren per ell.

Oferta turca o cessió a Itàlia

Ara, el que falta per saber és en quin equip jugarà Maxi Gómez la pròxima temporada. El Fenerbahce ha tractat d’aprofitar al màxim la seua situació per a traure’l per una xifra molt baixa (4 milions), mentres que ara mateix la possibilitat que més contempla el club che és una cessió a Itàlia amb l’esperança que es revalore.