+  PRIMER EQUIP  

Matí de reunions entre Nuno, advocats i presidenta

Per Pere Alapont · 30 Novembre, 2015

El matí de dilluns ha sigut mogut a Paterna per tal d’accelerar i resoldre com més prompte millor la rescissió de contracte de Nuno Espírito Santo. El ja exentrenador valencianista ha arribat sobre les 9 del matí a Paterna i s’ha reunit en primera instància amb Alexanco, director de l’Acadèmia i persona amb veu i vot per a prendre decisions sobre fitxatges des de fa unes setmanes. Uns minuts més tard han arribat Dani Parejo i Javi Fuego, dos dels capitans de la plantilla, i poc després ho ha fet Kim Koh, l’home de confiança de Lim. Quan faltaven uns minuts per a les 11 han sigut el Cap del departament de comunicació del club, Damià Vidagany, i els advocats de l’entitat.

El tècnic s’ha reunit amb aquestes persones per a negociar els procediments de la seua baixa, els quals s’espera poder conéixer en els pròxims dies. D’altra banda, la presidenta també ha parlat amb els jugadors per a demanar tranquil·litat i transmetre normalitat. En la vessant plenament esportiva, la plantilla ha tornat als entrenaments després de la desfeta esportiva d’anit a Sevilla i s’ha exercitat baix les ordres de Voro i Phil Neville.

Encara queda vesprada per davant i Lay Hoon podria comparéixer hui mateix al Media Center de la Ciutat Esportiva acompanyada de Voro, el qual està fent-se càrrec del primer equip fins que arribe el nou entrenador.