+  DECLARACIONS  FITXATGES  

Mathew Ryan: “Sent que és el moment de donar este pas”

Per Alex Chardí · 20 Juliol, 2015

La plana web del Bruixes ha publicat unes paraules del nou porter valencianista i un dels tècnics del club Bruixes que sent la pèrdua d’un dels seus grans baluards.

Mathew Ryan: “Si jo passe les proves mèdiques, deixe el Club. Va ser un plaer treballar en un club tan càlid i familiar. El club va fer tot perquè em quedara un any més en el Club, que era una opció més difícil. Vaig passar un gran estància ací en Bruixes. Però sent que és el moment de donar este pas. L’any passat vaig arribar a tindre vàries ofertes, però esta vegada jo no podia rebutjar. Estic agraït per les oportunitats que m’han donat, com un jugador jove, no podia imaginar un millor lloc per a créixer. Tinc plena confiança en el futur del Bruixes, continuaré siguent un aficionat més. Finalment, un gran agraïment als millors fans a Bèlgica!”

Vincent Mannaert: “No m’agrada vore a Matt anar, però ens adonem que per a ell açò és un pas lògic en la seua carrera. Hem fet tot el possible per a mantenir-ho almenys una temporada més en el Club. De totes maneres, estem agraïts per la seua dedicació durant les últimes dues temporades. Matt és un guanyador dins i fora del camp i farà grans coses com Bacca en la Primera Divisió”