ACTUALITAT  

Mateu Alemany segueix negociant amb l’Atleti de Madrid

Per Joan Marc García · 17 Novembre, 2023

Des que va abandonar el lloc de director esportiu del FC Barcelona el mes d’agost passat, l’Atlètic de Madrid ha vist una oportunitat de d’or de fitxar Mateu Alemany, un home capaç de fer el club més gran amb fitxatges estreles.

A pesar que el cessament de Luis Rubiales li va obrir una porta per a la presidència de la RFEF, Miguel Ángel Gil Marín s’ha encarregat de fer un pas més per a convéncer-li que el seu lloc està en les oficines del Cívitas Metropolitano. 

Des de fa diversos mesos el conseller delegat de l’Atlètic està treballant perquè el fitxatge d’Alemany siga una realitat. Això sí, ara mateix, amb les condicions que Gil Marín va proposar, Mateu no acceptarà el càrrec.

Segons va informar El Partidazo de COPE, l’Atleti vol que Mateu Alemany forma part de l’estructura de gestió. La intenció seria que ocupara unes funcions com CEO i compartir la secció esportiva amb Andrea Berta, encara que les seues funcions anirien molt més allà.

Ara, l‘Atleti de Madrid ha fitxat Óscar Mayo, actual director general executiu de LaLiga, i que assumirà la direcció de Negoci i Operacions, Màrqueting, Patrocinis, Internacional i Ciutat de l’Oci. El president del club madrileny s’ha pronunciat sobre la possibilitat de fitxar Mateu Alemany: “S’està negociant amb Mateu Alemany. Es una negociació independent a la d’Óscar Mayo“.