Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Mateu Alemany, candidat de LaLiga a presidir la RFEF

Per Manel Rumbau · 05 Septembre, 2023

Gir de 180º en el futur de Mateu Alemany. Després de comunicar al FC Barcelona que deixava el seu càrrec com a director de futbol del club una vegada finalitzara el mercat, sembla que l’ex director esportiu del València ja té una opció clara per al seu futur. Segons ha informat Ràdio Marca, Mateu es l’opció de LaLiga per tal de presidir la Real Federació Espanyola de Futbol després de l’inhabilitació de Luis Rubiales al càrrec de l’organització. 

Cal recordar que açò últim es va deure a que Jorge Iván Palacio, president de la Comissió Disciplinària de la FIFA, va acordar fent ús de les facultats atorgades per l’article 51 del Codi Disciplinari, la “suspensió provisional” del president de la Real Federació Espanyola “de tota activitat relacionada amb el futbol a nivell nacional i internacional”.

Fins i tot, ahir es pronunciaren els capitans de la selecció espanyola de futbol en representació de tots els jugadors espanyols per tal de condemnar Rubiales. “Volem rebutjar allò que considerem uns comportaments inacceptables per part del senyor Rubiales, que no ha estat a l’altura de la institució que representa.

Ens situem de manera ferma i clara del costat dels valors que representa lʻesport. El futbol espanyol ha de ser motor de respecte, inspiració, inclusió i diversitat i ha de donar exemple amb les conductes tant dins com fora del camp”.