ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mateu Alemany avança les negociacions per a tornar a Espanya

Per Alex Alfaro · 07 Novembre, 2023

La incertesa entorn al futur de Mateu Alemany avança sense pressa però sense pausa. Des que va abandonar el lloc de director esportiu del FC Barcelona el mes d’agost passat, l’Atlètic de Madrid ha vist una oportunitat de d’or de fitxar un home capaç de fer el club més gran amb fitxatges estreles.

A pesar que el cessament de Luis Rubiales li va obrir una porta per a la presidència de la RFEF, Miguel Ángel Gil Marín s’ha encarregat de fer un pas més per a convéncer-li que el seu lloc està en les oficines del Cívitas Metropolitano. 

Des de fa diversos mesos el conseller delegat de l’Atlètic està treballant perquè el fitxatge d’Alemany siga una realitat. Un treball en silenci que no ha adquirit més importància fins que aquest dilluns s’ha fet un pas gegant per a entaular una conversa directa entre totes dos parts.

Segons va informar Pedro Morata en El Partidazo de COPE, Miguel Ángel vol que Mateu Alemany forma part de l’estructura de gestió de l’Atlètic de Madrid. La intenció seria que ocupara unes funcions com CEO i compartir la secció esportiva amb Andrea Berta, encara que les seues funcions anirien molt més allà.