ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Martín Tejón renova amb el València fins al 2026

Per Joan Marc García · 08 Agost, 2023

El jugador de l’Acadèmia i el club ja han signat la renovació del contracte del mitjapunta fins a l’any 2026, ho ha fet hui després de l’entrenament, segons Deportes Cope Valencia. Una ampliació que falta únicament per fer oficial i que lligarà el jugador a quina ha sigut la seua casa per dues temporades més.

Tejón està sent un dels protagonistes de la pretemporada del València CF. Va assistir Alberto Marí davant el St. Gallen i va anotar el 2-0 davant l’Alabès. A més, ara la seva continuïtat sembla assegurada fruit de la seva bona feina d’aquestes setmanes, i degut a la falta de reforços i al col·lapse en el que es troba el València per culpa de Peter Lim.

El jove futbolista de tan sols 19 anys va jugar al Juvenil A durant aquesta campanya, a més, també va tindre oportunitats al filial, on va tindre un gran rendiment, participant activament i oferint gols. Açò ha fet que el València CF tinguera un gran interès per lligar a un dels seus jugadors del planter més valuosos.

El jugador tindrà de moment, segons ha informat ElDesmarque, fitxa del filial, i se’l blindarà amb una clàusula estratosfèrica, que podria ascendre fins a 100 milions d’euros.