ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Martín Hugo Prest: “Peter Lim em sembla una persona excepcional”

Per Pablo Marquez · 08 Març, 2021

La possible arribada del príncep Tunku Ismail al València CF ha causat un grandíssim terratrémol en l’afició valencianista, ja que la incertesa sobre el futur del club preocupa al valencianisme. Segons les informacions que varen eixir fa unes setmanes, el príncep de Johor arribarà al València en juny i serà el gestor principal del club, encara que no serà el màxim accionista.

Per este motiu, l’home de confiança de Tunku Ismail, Martín Hugo Prest, ha concedit una entrevista als companys de Ràdio Marca València per a parlar sobre la forma de treballar del príncep de Johor en un club de futbol.

Clar que conec a Peter Lim. Em sembla una persona excepcional. Em va tocar compartir algunes coses i tot va anar molt bé. Si Jorge Mendes ix a la foto és perquè hi ha bona relació. Ho conec i em sembla una persona excepcional. És un dels agents número u del món

El príncep té molta relació amb els jugadors que han passat per ací. Van ser gent molt professional i treballadora.

Jo vaig portar a Aimar al Johor FC perquè era el somni del príncep. Vam tindre la sort de poder portar a un jugador que ens va posar una mica en el mapa.

Ell mira molt futbol de tots costats des de xicotet. Vol al futbol i sempre ha estat relacionat. El Johor FC un equip que està obligat a lluitar pel títol. Treballem per a guanyar els màxims títols en una temporada. Estar en un gran t’obliga a això

Jo treballe per al príncep i l’amor, dedicació i respecte serà per sempre. Si demà em demana alguna cosa seré ací.