La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mario Alberto Kempes: “El València està per damunt de Peter Lim”
,

Mario Alberto Kempes: “El València està per damunt de Peter Lim”

COMPARTIR

728-90

El mític jugador del València, Mario Alberto Kempes està en la ciutat de València. De fet, és important recordar que la llegenda del club de la Capital del Túria estarà en la inauguració del local de l’Agrupació de Penyes Valencianistes el pròxim vint d’octubre. Mentrestant, Mario Alberto Kempes ha promocionat el seu llibre autobiogràfic titulat, ‘El Matador’. En este acte, la llegenda del València CF ha contestat a les preguntes dels periodistes presents. Estes declaracions han sigut extretes del Diari AS.

Al principi quan el vaig veure pensava que era penal, però després quan ho vaig veure repetit vaig tindre dubtes. És rar com sale la pilota del xoc entre Ansu i Gayà, és molt rara la jugada, però no entenc que l’àrbitre no consultara el VAR. Tampoc van avisar al VAR a Mestalla després d’una acció en la qual Benzema va marcar gol amb la mà i no ho van revisar.

Va començar bé, però ara porta cinc partits sense guanyar. No tindrà problemes per a salvar-se, alguna cosa que l’any passat sí que ens va fer patir. No sé si està preparat per a barallar per Europa, però és veritat que els de dalt també estan una mica irregular, només cal mirar a l’Atlètic de Madrid, que s’ha reforçat molt bé però no està traient la diferència esperada.

No aniré al València – Mallorca, perquè me’n vaig a Madrid a fer el clàssic. M’agradaria anar algun dia, perquè València és la meua casa. Mestalla és la meua habitació, però no m’han convidat.

Potser em vaig equivocar a dir públicament el que pensava i no dir-li-ho a ells. Però bo, crec que ara sóc un valencià més i vaig dir el que pensava. Però bo, són coses que passen i la vida continua. L’afecte de l’afició sé que no el perdré, això no ho canvie per res.

Quan em vaig equivocar i em van tirar, jo vaig obrir els ulls i les orelles, però tothom va tancar els ulls i es va tapar les orelles, així que no diré res. Si el València em necessita seré ací. El València, no Peter Lim, Meriton o qui siga. No seré més cap de turc.

El València està per damunt de Peter Lim, és dels valencians. Però tornarà a ser dels valencians? És una pregunta a la qual no tinc resposta.

Entrar en Champions seria molt bonic, però seria millor que s’anara Lim. Són coses que han de resoldre vostés barallant per a recuperar el club, però no barallar de poquets, sinó ajuntar-vos tots i posar en comú les mateixes idees.