Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

María José Catalá, sobre el Nou Mestalla: “Actuarem amb discreció i això ens portarà a resultats positius”

Per Manel Rumbau · 07 Septembre, 2023

Poc més de dos mesos després que hi haguera un canvi en el govern valencià, ja s’han produït almenys dos reunions entre tècnics del València CF i de l’Ajuntament per a analitzar la situació, intercanviar documentació i buscar una solució viable per a finalitzar les obres de l’estadi. 

Ara mateix, després de l’entrevista auto-personal que es va concedir ahir Lay Hoon per tal de parlar de l’actualitat valencianista, l’alcaldesa de València, María José Catalá, ha parlat sobre les declaracions de la presidenta del club de Mestalla en el dia d’ahir, així com també del Nou Mestalla.

Nou Mestalla

El més important en el tema del València és actuar amb discreció, actuarem amb discreció i això ens portarà a resultats positius. En la part que em correspon, en la part d’alcadesa, dir que realitzarem una gestió discreta, però que exigirem al València que complisca els compromisos amb la ciutat.

Espere i desitge haver de donar-vos notícies que siguen positives per al valencianisme. El València ha de veure si vol complir els plaços. És el València el que ha d’estar interessat a optar o no. Nosaltres per descomptat no rebaixarem ni un mil·límetre la intensitat en el nivell d’exigència sobre el València.

Paraules de Lay Hoon

No compartisc moltes de les paraules que ahir en l’esportiu li vaig escoltar a la presidenta del València, però estem parlant de l’esportiu.