ACTUALITAT  

Maria José Català posa data a l’aprovació de les llicències

Per Alex Alfaro · 10 Gener, 2024

2024 és l’any en què s’han de reprendre les obres del Nou Mestalla. L’alcaldessa de la ciutat de València així ho va confirmar en una entrevista en la ràdio esta passada setmana, i així ho entén el club. Però de moment, l’entitat che espera que l’aprovació de les llicències es puga donar en el mes de febrer, tal com va informar Blanquinegres el passat dilluns. 

El regidor d’Urbanisme va confirmar que el València CF va començar a completar la documentació requerida per a l’obtenció de la llicència d’obres del nou estadi. Segons el regidor, “tal com l’alcaldessa de València va establir, la prioritat és que es reactiven les obres del nou estadi i en eixe sentit s’està tramitant la llicència per a finalitzar el que queda de l’estadi. Ens consta que el València CF està presentant la documentació subsanatoria complementària i una vegada estiga tota és quan des del departament de llicències podrem donar terminis concrets. En aquest moment encara no es poden donar”.

Maria José Català confirma les dades

“La llicència podria estar en el primer trimestre de 2024. El València i nosaltres treballem en això. No obstant, no negociarem cap conveni fins que les obres estiguen en un alt grau de desvolupament. El conveni, d’esta manera, fixarà una planificació temporal de les obres. L’incumpliment tindrà penalitats i si no es cumpleix el pagament es garantirà per aval bancari”

A principis del mes de desembre, el portaveu del grup municipal de VOX, Juanma Badenas, va exposar en roda de premsa que ”la renovació de la llicència va caducar legalment”. A més, Juanma Badenas va afegir que la seua posició sobre la llicència i la seua renovació és molt clara, i que l’alcaldessa Català la coneix.

Maria José Català es mostra optimista amb el Nou Mestalla i la represa de les obres durant este any. “Crec que els obres arrancaran. S’està tramitant eixa llicència, s’està fent un treball per part del València i la meua sensació és que arranquen els obres”, va destacar Català en una entrevista.