ACTUALITAT  

María José Catalá: “M’agrada més el bàsquet”

Per Manel Rumbau · 04 Gener, 2024

María José Catalá és una de les cares visibles de l’actualitat valencianista des de fa uns mesos. L’alcaldessa de València augura que 2024 serà l’any en què es reprenguen, després de molts anys, les obres del Nou Mestalla. “Crec que arrancaran”, va remarcar en una entrevista concedida a la 99.9 València Ràdio. En ella, això sí, va recalcar que “si no arranquen, no hi haurà conveni” i, a més, abans de la signatura de l’acord amb el València, el consistori té a veure “un grau d’execució important” de la construcció, és a dir, “no sols val amb moure la terra”.

Catalá, encara mantenint el seu discurs i pla d’acció, s’ha mostrat optimista d’acord amb la posició que està prenent el València des de la seua arribada a l’equip de govern.  “Crec que les obres arrancaran. S’està tramitant eixa llicència, s’està fent un treball per part del València i la meua sensació és que arranquen les obres”.

Amb aquesta situació pel mig, l’alcadessa també va concedir una entrevista a Las Provincias on, al igual que en altres mitjans, també va ser preguntada pel València. No obstant això, en aquest cas, les qüestions van ser un poc més personals. 

“M’agrada més el bàsquet”

María José Catalá, en resposta a si és futbolera al estar parlant quasi sempre del València en el seu dia a dia, va deixar una sorpresa un tant sorprenent. “M’agrada més el bàsquet. L’ambient del bàsquet em sembla molt bonic. El futbol? En ma casa és un tema sagrat.

A més, respecte a un dels temes més candents de l’actualitat valencianista com és el Nou Mestalla, l’alcadessa va assegurar que tant de bo es poguera veure algun avanç amb el nou estadi. “Per desgràcia, en aquest tema hi ha massa interessos personals i econòmics. He de pensar en el millor per a la ciutat“, va acabar.