ACTUALITAT  

María José Català: “L’Ajuntament haurà de tindre totes les garanties abans de donar qualsevol llicència”

Per Eva Tortajada · 25 Abril, 2024

L’alcaldessa de València, María José Català, ha parlat hui amb els mitjans de comunicació i ha expressat les seues opinions respecte a l’últim projecte del Nou Mestalla presentat pel València.

Català ha assegurat que l’Ajuntament no té actualment cap projecte oficial i que tot el que tenen és “una llicència d’obres” és la que només s’inclou “una memòria econòmica molt reduïda, pràcticament és un full”.

El València, segons Català, “haurà de presentar oficialment aquest projecte perquè puga ser valorat“, però que fins que ocórrega, no podrà pronunciar la seua opinió al respecte. “En el moment oportú en el qual es presente aquest projecte jo podré pronunciar-me”, ha expressat.

“Nosaltres ara estem seguint el procediment que seguiríem en qualsevol expedient administratiu i el que li sol·licitarem al València és que ens acredite dos coses primer: el compliment dels compromisos que es van establir en el conveni del 2005 i del 2007 i un cronograma d’inici i final de les obres”, ha continuat l’alcaldessa.

Català ha declarat també que l’Ajuntament “haurà de tindre totes les garanties que el club complirà amb la ciutat i amb l’afició abans d’emetre qualsevol llicència o permís“.

Respecte al termini de l’aprovació de les fitxes, María José Català ha respost que no és possible que l’Ajuntament cometa qualsevol il·legalitat, donat que “l’última sol·licitud es va fer al gener d’enguany, per tant la caducitat no procedeix”.

Ha continuat explicant que des de l’administració estan “a l’espera de dos informes, un de mobilitat i un altre d’emergències”. A més, ha declarat que està “convençuda que aquest ajuntament i la posició política que ha adoptat és la més garantista i la més seriosa i rigorosa amb el que necessita la ciutat i l’afició, que és exigir acreditació, documents, compromisos i tenir les garanties suficients”.