ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Maria José Català explica com serà el nou conveni

Per Blanquinegres · 05 Desembre, 2023

María José Català, alcaldessa de València va prendre la decisió fa setmanes que no negociaria el conveni amb el València C.F fins que es reprengueren les obres. No obstant això, perquè eixa situació es puga donar el club ha de tindre primer aprovades les llicències. En una entrevista en la Cadena SER, Català va insistir que fins que “no es reprenguen les obres i es garantisca la construcció de l’estadi, no es negociarà el conveni”.

Reprendre’s les obres?: És que el conveni tindrà en la seua redactat sancions i exigències d’avals. Per tant, si no se signa perquè no s’arriba a un acord, perquè no se signa, però el text tindrà eixes exigències. No és que si no hi ha aval no se signa el conveni, és que el conveni tindrà negre sobre blanc sancions i avals.

Llicència: No se signa el conveni. Nosaltres hem fixat posició. La llicència va en marxa, la llicència continua millorant-se. Crec que les dates que ens plantegem podrà estar si el València compleix amb els requeriments formals que els anem demanant. I a partir d’ací, quan el València tinga la llicència pot desbloquejar la construcció i a partir d’ací, no abans, ens asseurem a parlar del conveni que tindrà avals, cronograma i sancions, i totes les garanties que puga posar l’Ajuntament perquè es complisca amb la ciutat i l’afició.