ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Maria José Catalá es mostra més optimista que mai sobre el Nou Mestalla

Per Blanquinegres · 03 Gener, 2024

María José Catalá augura que 2024 serà l’any en què es reprenga l’obra del Nou Mestalla. “Crec que arrancaran”, va remarcar l’alcaldessa de València en una entrevista concedida a la 99.9 València Ràdio. En ella, això sí, va recalcar que “si no arranquen, no hi haurà conveni” i, a més, abans de la signatura de l’acord amb el València, el consistori té a veure “un grau d’execució important” de la construcció, és a dir, “no sols val amb moure la terra”.

Catalá, encara mantenint el seu discurs i pla d’acció, s’ha mostrat optimista d’acord amb la posició que està prenent el València des de la seua arribada a l’equip de govern.  “Crec que les obres arrancaran. S’està tramitant eixa llicència, s’està fent un treball per part del València i la meua sensació és que arranquen les obres”.

El Mundial no em tornarà “ boja”

Durant la seua entrevista, l’alcaldessa va voler remarcar que la candidatura de València com a futura seu del Mundial 2030 no condicionarà ni accelerar els terminis. “No em tornaré boja (pel Mundial)”, va postil·lar abans d’explicar: “El Mundial sent important, que ho és i no li reste importància, no és tan important com solucionar el problema que té una de les entrades de la ciutat, que té ací una obra com el nou Mestalla que ens sufoca a tots. I no és tan important com el futur de l’entitat més nombrosa de tota la ciutat, que és el València CF”.