Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcos André tanca l’acord per a la seua eixida

Per Alex Alfaro · 26 Agost, 2023

Marcos André ja té nou equip. El futbolista jugarà la pròxima temporada en el Reial Valladolid després d’arribar a un acord en les últimes hores tant amb el Valladolid com amb al València.

El desig dels “blanquivioletes” i chés era tancar aquest divendres l’operació i així ha sigut. El Pucela i el València han arribat a un acord per al traspàs dels drets federatius de Marcos André i tindran en propietat al 50% al futbolista després del pagament d’uns dos milions d’euros per part del club val·lisoletà.

En les últimes hores existien diferències entre totes dos parts. L’agència de representació de Marcos André exigia el pagament dels últims 2 mesos de contracte, mentre que el València entenia que no havia de fer-ho ja que va acceptar una oferta inferior com és la del Valladolid, comparant-la amb la de l’Elx.

No obstant això i com era normal, les diferències s’han solucionat i Marcos André deixarà el València després de dos temporades on no ha deixat bones sensacions malgrat els 9 milions d’euros que es van pagar per ell.