ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcos André passa pel quiròfan amb èxit i ja parla del termini de recuperació

Per Joan Marc García · 24 Abril, 2023

El davanter brasiler ja està a València després d’haver-se operat del trencament del menisc extern del genoll dret. Així ho ha confirmat el mateix jugador a les seues xarxes socials. El brasiler s’acomiada de la temporada després de passar per quiròfan, encara que ja compta els dies per tornar: “Espere estar al màxim en menys de vuit setmanes”.

Per tant, la tornada de Marcos André està prevista de cara a la temporada que ve, això sí, el més positiu és que arriba a la pretemporada. Va ser dimecres passat quan no es va entrenar per molèsties i aquella mateixa vesprada el club va donar a conèixer el que patia: “El jugador Marcos André pateix un trencament del menisc extern del genoll dret. Després de les valoracions a què ha estat sotmès el davanter valencianista s’ha considerat que la millor opció terapèutica és realitzar una cirurgia artroscòpica”.

Marcos André pasa por el quirófano con éxito.

El pobre rendiment de Marcos André al València

Marcos André, a qui el València va fitxar l’estiu del 2021 procedent del Reial Valladolid, proper rival del València, ha disputat aquesta temporada 17 partits de Lliga i dos de Copa, amb un total de 542 minuts en què només ha marcat un gol a Lliga. Des que es va lesionar a La Nucía només ha disputat alguns moments finals de partits sense cap incidència a l’equip.

El rendiment del brasiler des de la seua arribada no ha sigut l’esperat, i no s’ha guanyat un lloc a l’onze amb cap dels entrenadors que ha tingut al València. Per tant, amb aquest rendiment i amb una lesió de llarga durada, la continuïtat del davanter al club de Mestalla per a la pròxima temporada sembla que no està assegurada.