Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcos André ja està en el José Zorrilla per a fitxar pel Valladolid

Per Manel Rumbau · 28 Agost, 2023

Marcos André ja té nou equip. El futbolista jugarà la pròxima temporada en el Reial Valladolid després d’arribar a un acord en les últimes hores tant amb el Valladolid com amb al València. L’operació de venda del brasiler es tanca per una quantitat superior als 2 milions d’euros pel 50% dels drets federatius del jugador. No obstant això, en realitat, la venda serà del 40% dels seus drets, ja que el Valladolid encara disposava del 10%.

En les últimes hores, existien diferències entre totes dos parts. L’agència de representació de Marcos André exigia el pagament dels últims 2 mesos de contracte, mentre que el València entenia que no havia de fer-ho ja que va acceptar una oferta inferior com és la del Valladolid, comparant-la amb la de l’Elx. No obstant això  les diferències han acabat per solucionar-se i el jugador ja s’ha acomiadat del club de Mestalla.

El brasiler es troba firmant el seu nou contracte

Segons ha informat Marca Valladolid, Marcos André ja està en l’Estadi José Zorrilla de Valladolid per tal de firmar el seu nou contracte amb el conjunt castellà. El davanter brasiler deixa el València després de dos temporades on no ha deixat bones sensacions malgrat els 9 milions d’euros que es van pagar per ell.