Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marchena medita abandonar el València

Per Alex Alfaro · 09 Juny, 2023

L’entrada en escena de Manuel García Quilón en l’operació ‘renove’ de Rubén Baraja evidència que l’acord amb el València CF és pròxim a tancar-se. Les converses ja estan en marxa, via telefònica.

La idea que manejava el València era tancar aquesta setmana la continuïtat de l’entrenador si Baraja acceptava les condicions esportives i contractuals. Si les negociacions amb Quilón no es torcen i la renovació no és un fet durant el cap de setmana, ho serà al llarg de la setmana que ve. En el club hi ha optimisme sobre aquest tema i la presa de contacte del dimecres ja va ser positiva. En tot cas, les parts parlen de prudència i insisteixen que no hi ha acord tancat encara.

Abans de partir a Singapur,Layhoon Chan ja va establir amb Corona i Solís les directrius que havien d’acordar amb l’entrenador i el límit econòmic que marcaria les clàusules del contracte.

Durant el dia d’ahir Carlos Marchena i Rubén Baraja van estar més de cinc hores reunits. No obstant això, el segon entrenador del València encara no té una decisió presa referent a la seua continuïtat al València, tal com ha informat Tribuna Deportiva.  Té la seua vida completament feta en Sevilla i igual que Baraja haurà de prendre una decisió definitiva en les pròximes hores.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València C.F