Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marchena guarda silenci respecte al seu futur lluny del València

Per Marc Santiago · 14 Juny, 2023

Carlos Marchena ha sigut protagonista de l’actualitat valencianista els últims dies a causa de la seua decisió de no continuar al costat de Rubén Baraja en la banqueta valencianista per a la pròxima temporada. L’exjugador del València seria un dels preferits per a ocupar el lloc de director esportiu del Sevilla FC, després de la quasi segura marxa de Monchi en direcció l’Aston Villa.

Hui Marchena ha sigut preguntat pel tema mentre estava a l’estadi de La Cartuja, on assistia a una activitat nomenada “Mentor 10”, dirigida als xiquets i xiquetes de Sevilla:

“El València té una bona pedrera, però hui no toca. Hui toca parlar dels xiquets, d’Andalusia. En això m’he de centrar, que gaudisquen. No és el dia. El Sevilla és la meua casa, però si no és el dia del València, no és el dia del Sevilla. Compartirem bons moments. Em reitere. No puc parlar. Perdoneu, ho sent molt. No puc parlar d’una altra cosa”

La marxa de l’andalús obliga a Rubén Baraja a buscar-li un substitut de confiança perquè l’acompanye a la banqueta valencianista durant la pròxima temporada i noms com el de Manu Poblaciones, José Ramón Rodríguez i Luis Tevenet han sonat els últims dies per a conformar l’equip tècnic del Pipo.