ACTUALITAT  SOCIAL  

Marcelino vol entrenar a l’Atlético de Madrid

Per Sergio Botella · 18 Febrer, 2023

El desig de Marcelino Garcia Toral és el d’entrenar a l’Atlético de Madrid tal com ha informat hui Marca. Després de la decepció de no ser el substitut de Luis Enrique en la selecció, Marcelino espera poder ser el substitut de Simeone.

El principal problema és que hauria d’esperar fins a 2024 per a poder entrenar en el Metropolitano. El ‘Cholo’ sembla que complirà el seu contracte i Marcelino hauria d’esperar un any. Un temps que sembla excessiu per a un entrenador acostumat a entrenar habitualment.

Marcelino sembla que s’està deixant voler per l’Atlético. En els útlims mesos, va canviar de representant a Manolo García Quilón, un representant de la confiança de Gil Marin encara que va perdre una mica de confiança en el cas de Theo Hernández.

L’entrenador asturià hauria d’esperar molt de temps sense saber si finalment seria el triat tenint en compte que la banqueta del Metropolità tindrà molts candidats. Una eixida inesperada de Simeone este estiu facilitaria i molt la seua possible arribada, però no és una cosa que semble que puga passar aquest estiu i per tant, Marcelino ha de decidir si arriscar-se i esperar o prendre una altra decisió i entrenar a un altre equip la pròxima temporada.