ACTUALITAT  Crans Montana 2019-2020  

Marcelino: “Tots estem mirant les incorporacions de Sevilla i Betis. La competició serà complicada”

Per Blanquinegres · 23 Juliol, 2019

“És un entrenament més amb l’ànim de ficar-se de la millor forma possible al principi. Jo pense que ho podem fer millor però s’han de vore els condicionants, la calor molt angoixant, un camp sec i molt irregular. Molts condicionats però ens va bé jugar en estes situacions que ens poden vindre bé al principi de la competició” ha declarat el tècnic en ser preguntat per la victòria de hui.

“Maxi ha vingut per a ajudar a clavar gols, a combinar, a treballar, a defensar, per a tot. Esta en el període lògic d’adaptació i més al ser davanter segur que si troba el gol al principi segur que li servirà per a agafar confiança i augmentar el seu rendiment.”

“Tots es volen guanyar el lloc i ficar-se en el moment idoni de forma. Venim de quasi 40 dies de vacances i ara estem acumulant molt de treball. A mesura que vaja avançant la temporada anirem modificant la forma de treball. Ara consisteix en adequar-se ràpid a anar competint millor i a nivell futbolístic i físic recordar els conceptes i millorar-los”

“L’entrenador sempre vol tindre la plantilla definida el més prompte possible. En el futbol cada vegada és més tard i més quan la competició comença tres setmanes abans que es tanque el mercat de fitxatge. Les decisions estan preses en el concepte d’eixides i també tenim una idea clara d’aquells jugadors que volem que vinguen amb nosaltres. Per als que vinguen adaptar-se i per als que “

Sobre les noves incorporacions i els descarts Marcelino ha comentat:

“Pascu està en el filial. Uros, Medrán i Sobrino saben tots la seua situació.” . Fran Villalba “Està actuant a un molt bon nivell i ha donat un salt qualitatiu important respecte a fa dos anys” i Manu Vallejo ” Està demostrant una actitud i unes ganes de voler participar, anar a l’àrea. Passar del Cadís a un València que continua té la idea de seguir competint la champions no és fàcil”

Sobre els llocs en la davantera:

Nosaltres tenim ara mateix tres davanters més Manu Vallejo. Després això és al principi i intentem ser justos i que cadascú tinga el lloc que es mereix. Guedes i Cheryshev en atac és una alternativa molt bona i la polivalència és molt important.

Sobre Salva Ruiz i el seu rol a l’equip

Nosaltres intentem donar oportunitats a tots i vore la seua participació. Depen de l’objectiu pel que lluitem és més o menys complicat asseure’s en este equip. Estem mirant les inversions que estan fent el Sevilla i el Betis, estem mirant que el Vila-Real, l’Athletic o la Real Societat no lluiten per Europa, molt bons equips i aleshores la pròxima competició va a ser molt complicada.

Volem tancar algunes incorporacions que ens poden donar amb el seu perfil complement i un plus a les posicions