+  DECLARACIONS  

Marcelino: “Tornaria al València, però amb este empresari mai”

Per Josep Prats · 09 Gener, 2020

Marcelino ha tornat a parlar de la seua eixida del València CF ara ja fa quatre mesos. Va analitzar la seua trajectòria al València CF i la seua polèmica destitució.

Ho ha fet a Ràdio Marca, on ha parlat de la seua eixida del conjunt valencianista: “Afortunadament, no vaig eixir pels mals resultats, vaig eixir per decisió del propietari, tinc el beneplàcit de la gent”.

“Dos temporades extraordinàries, per al cos tècnic i de segur que també per a ells. Hi havia moltes persones a l’equip les quals feien un grup boníssim. Este València l’hem construït nosaltres. Mateu em va contractar a mi i després a Longoria. Entre nosaltres anàrem construint un equip que es va convertir en campió i que encara aconseguix bons resultats”.

“Vaig tindre un director general extraordinari, per contracte ell tenia la potestat de dirigir, fins que li ho impediren fer”.

“Aquells que ho han fet mal és el seu problema, passe absolutament d’ells. No puc afirmar que m’hagen traït. Podem dir que ens sentim traïts, incloent ací a Mateu i Pablo, així ens sentim, però no ho puc afirmar”.

“Tornaria al València, però amb este empresari mai. La seua afició és espectacular. M’ha suportat des de la meua arribada, fins que me’n vaig anar i després d’anar-me’n. Sols tinc paraules d’agraïment per a esta afició”.

“No vaig portar la contrària als propietaris, no vaig a ser menys conflictiu perquè mai ho vaig ser amb la propietat. No he fet res que cara a cara no m’ho hagen dit, mai vaig portar la contrària a la propietat”.

“M’agrada l’anglés, anem millorant a poc a poc. Aprofite a viatjar per a veure futbol, he estat en diversos llocs d’Europa en els últims mesos. Hui dia no tinc un projecte futur. Anglaterra o Itàlia són llocs més possibles per a mi”.