ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelino rebutja una oferta d’un gran d’Anglaterra

Per Alex Alfaro · 23 Març, 2023

Marcelino García Toral té pretendents en la Premier League. El tècnic asturià continua sense equip i estudia quina és la millor opció per a iniciar un nou projecte. L’ex del València ha rebut una oferta del Nottingham Forest, que ha rebutjat. Aquesta no hauria sigut l’única oferta que ha rebut des d’Anglaterra.

En aquest cas, el periodista de la Cadena Cope ha informat que Marcelino ha rebutjat una gran oferta del Nottingham Forest per a fer-se càrrec de l’equip de manera immediata. Marcelino no vol ni molt menys començar amb un equip a meitat de temporada sinó que espera iniciar un projecte nou la pròxima temporada. A més, el periodista afirma que no és la primera oferta que rep provinent de la Premier League.

Marcelino García Toral (57 anys), que fins i tot ha rebutjat les ofertes de sis equips a l’espera de poder fer-se càrrec de la selecció espanyola. Així ho ha assenyalat el periodista Pedro Morata en Gol, on va apuntar que entre les esquadres que han cridat a la porta es troben Brighton, el Nottingham Forest (l’any passat) i el Wolverhampton a Anglaterra, així com Sevilla i Elx al nostre país

A més, ha concretat que va ser Jorge Mendes qui va cridat al seu agent (Eugenio Botas) per a oferir-li el càrrec com a entrenador. Per altre costat, Marcelino va rebutjar la proposta de Sevilla degut a que la plantilla no s’acaba d’ajustar al seu esquema de joc. Marcelino no vol precipitar-se i agafar una plantilla que no estiga preparada per a la seua idea de futbol.