ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelino molt prop de tancar el seu retorn a Espanya

Per Alex Alfaro · 06 Novembre, 2023

Marcelino està molt prop de tornar a les banquetes. L’etapa de Pacheta arriba a la seua fi. El seu acomiadament es calfa després que la seua arribada no haja suposat el gir de timó esperat i ja hi ha negociacions amb Marcelino García Toral, el triat des de fa dies, tal com va informar Relevo.

És el tècnic fetitxe per a la família Roig i el que posa a tots d’acord per a intentar redreçar el rumb de nou. Una cosa que no ha sigut capaç de fer Pacheta. L’última ensopegada a casa contra l’Athletic (2-3) ha acabat per erosionar la paciència en el club.

Marcelino agafaria un vestuari que aprecia, que li agrada i que no ha acabat de recompondre’s després de l’eixida de Unai Emery. Amb Quique Setién sí que es van aconseguir els resultats esportius (van classificar 5a posició), però el vestuari mai va voler la continuïtat del càntabre.

L’asturià, que va acabar de males maneres la seua etapa a Marsella, amb un acomiadament quasi forçat pels ultres de l´Olympique, estaria disposat a prendre l’equip en una segona etapa si el club decideix acomiadar a Pacheta. Els contactes amb el tècnic ex del València o l’Athletic, s’han emportat acabat des de fa ja uns dies.