ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelino més prop de tornar a les banquetes

Per Alex Alfaro · 10 Novembre, 2023

El Vila-real va destituir aquest divendres a José Rojo Pacheta com a entrenador del primer equip als dos mesos d’haver arribat a l’entitat després de l’acomiadament de Quique Setién i la seua eixida podria provocar el retorn a la mateixa de Marcelino García Toral, segons va poder saber l’Agència EFE per diverses fonts.

El Vila-real no ha anunciat en el seu comunicat oficial el nom del nou entrenador, encara que algunes fonts apunten a Marcelino García Toral. Sí que confirma el comunicat que el director de futbol del club, Miguel Ángel Tena, serà l’encarregat de dirigir l’entrenament previst per a aquest dissabte a les 11.00, al terme de les quals atendrà els mitjans en una roda de premsa fixada per a les 13.15.

Segons ha apuntat el periodista Nacho Sanchís, Marcelino no volia que el seu primer partit fora en el Metropolitano. Amb Pacheta ja fora, Marcelino tornarà a entrenar en la Comunitat valenciana i tindrà tota l’aturada per seleccions per a preparar al Vila-real i recuperar les bones sensacions.