ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Marcelino: “La directiva ens va dir que no guanyàrem la copa”

Per Blanquinegres · 06 Octubre, 2022

Marcelino García Toral ha tornat a parlar sobre la seua eixida del València i de com era la seua relació amb la directiva de Meriton Holdings. El tècnic basc ha parlat en el Daily Mail i en The Guardian. Cal recordar que, ara mateix, Marcelino no està entrenant a cap equip des de la seua marxa de l’Athletic Club de Bilbao.

Les declaracions de Marcelino

“Tot anava bé, però tens un propietari que pot destruir, i va destruir un equip en un temps rècord mundial. No tenia sentit destruir eixe projecte. Els jugadors volen guanyar i estaven contents amb la forma en què estaven les coses i se sentien assegurances d’enfrontar-se a qualsevol”.

Sent molta gratitud cap a eixos jugadors que em van fer campió de Copa. No sé si li agrada el futbol. Hi havia reunions en les quals deien una cosa i després els veig cara a cara, havent viatjat 30 hores, i és tot el contrari”.

“Tot em fa pensar que això és el que era. Un club com el València hauria d’intentar guanyar totes les competicions en les quals participa“.

“Actuem com haguera volgut l’afició valencianista i com exigeix la història d’un club tan gran. La directiva ens va dir que intentàrem no guanyar la Copa del Rei, que no jugaren els millors jugadors, però prenem una decisió diferent“.