ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelino ix a la defensa i parla dels jugadors que sí que tenen nivell València

Per Alex Alfaro · 07 Maig, 2022

Bordalás ha tingut durant el dia de hui una roda de premsa molt dura i clara en la qual ha explicat la situació interna del club. Ha assegurat la seua continuïtat en el projecte una temporada més i ha avançat que seran necessàries vendes importants de jugadors. D’altra banda, ha fet pública la seua petició que arriben al club jugadors de nivell valència.

“Ací han de vindre jugadors nivell València. Si no tindrem dificultats. Cal veure la temporada que ve si els jugadors d’aquesta temporada han de seguir o eixir cedits”
“Conec als jugadors, fins i tot als quals hagen d’eixir perquè per molta voluntat no poden ajudar. I també als quals puguen vindre”
 
Després d’estes declaracions, l’entrenador de l’Athletic Club de Bilbao ha sigut preguntat per les paraules de Bordalás i ha parlat així dels jugadors que ell va entrenar a València
 
 
“Eixe equip té molts jugadors nivell València, però jo no sé quants. Tampoc vull fer més diferències, però alguns dels jugadors amb els quals jo vaig compartir vestuari puc assegurar que tenen nivell València. Als altres no els conec i seria imprudent per part meua fer una valoració d’aqueix tipus. Jo dic que els que van participar amb aquest cos tècnic tenen nivell València perquè van jugar Champions, van guanyar una Copa del Rei… Sí que el tenen”