Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Marcelino explica la seua relació amb Meriton Holdings i la seua eixida

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2022

Marcelino García Toral ha tornat a parlar sobre la seua eixida del València i de com era la seua relació amb la directiva de Meriton Holdings. El tècnic basc ha parlat amb els companys de Relevo. Cal recordar que, ara mateix, Marcelino no està entrenant a cap equip des de la seua marxa de l’Athletic Club de Bilbao.

La marxa d’Anil del València

Amb indiferència total. Indiferència en el sentit que crec que és una bona notícia per a valencianisme i per a l’afició del València, però és indiferent. Vaig tindre una relació amb ell de respecte, des de la meua part a la seua, no sé si des de la seua a la meua, tampoc soc qui per a valorar-lo i tampoc és una cosa que m’interesse en excés.

Tornar al València

No saps mai el que puga ocórrer en el futur del futbol. És difícil de pronosticar, però és impossible que amb l’actual propietat jo entrene de nou al València. Per part meua mai acceptaré treballar amb persones que em van faltar al respecte. I dic em van faltar al respecte no per la presa de decisió final, perquè el propietari pot prendre la decisió, sinó per un engany en una taula, dient-nos una cosa absolutament diferent de després la resposta i els fets.

Jo amb eixa mena de persones no vull treballar i, per descomptat, és impossible que es done eixa circumstància. No hi ha diners que compense el que són uns certs valors humans que considere bases en les relacions.

Agraïment al valencianisme i a Mateu

Guarde un grandíssim record de València, de la seua gent, de la seua afició. I quan vaig tindre l’oportunitat de tornar, màxim respecte, mostres de suport increïbles. Sempre estaré agraït al València, a la seua afició, als futbolistes que em van fer complir el meu somni de guanyar un títol i, per descomptat, a Mateu, que va ser una peça bàsica que tinguera aquest assoliment.