Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  

Marcelino: “El València CF va jugar al parxís amb nosaltres”

Per Josep Prats · 02 Gener, 2020

L’extècnic asturià del València seguix sense equip, encara que l’han situat en llocs com l’Arsenal, Everton i Mònaco. Ell residix en Gijón, on participa en les tertúlies de Ser Deportivos Gijón. En una d’eixes tertúlies, va parlar sobre el fixatge de Djukic per a la banqueta de l’Sporting.

“Jo en València puc dir ben alt que és un club on tots sabem la dificultat que té l’afició, i jo em pareix que vaig arribar amb el beneplàcit del 80%, durant dos anys i mig vaig tindre la sort de gaudir del suport de l’afició i ara el seguixen donant pel carrer”.

L’asturià va confirmar que no sempre veu el València, però no veu molta diferència entre el seu equip i el de Celades.

Altre dels temes va ser la polèmica foto de la celebració de la Copa on es va tallar a Marcelino. “Sí, me l’enviaren, vas acumulant anys en este món i a lo millor per la meua forma de ser i les experiències acumulades has de saber distingir a què deus prestar atenció en cada moment, i jo em quede amb el bo.”

A més, va afegir: “Em quede amb el que faig jo amb els altres, els que fan els altres amb mi és el seu problema, no el meu.”

“Vaig tindre uns dies fastijosos perquè no vaig veure justícia en esta decisió, quan no vaig tindre res a veure amb este assumpte, cap problema, però a partir d’ací mire al futur i disfrute del que em toca, no mire enrere perquè no val la pena”.

Guanyar la Copa del Rei “no va ser un problema que va anar contra mi, contra la meua persona, contra l’entrenador, va ser una decisió contra les persones les quals el propietari va elegir en un moment donat per a modificar la negativa valencianista amb dos classificacions en el dotzè lloc, primer van confiar en Mateu, i després ell en mi, amb Pablo Longoria, eixes persones que preneren les decisions esportives i canviaren la dinàmica del València, en un moment donat prescindiren dels tres, jugaren al parxís”.

Finalment, Marcelino va comentar el seu aprenentatge “però lent” de l’anglés, i va assegurar tindre un repte a “Anglaterra i Itàlia”. Sobre Djukic va comentar la seua labor al Reial Valladolid “va fer molt bon treball, guanyava i jugava bé, al València CF va tindre menys sort”.