La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino, dos anys en Champions i un títol
,

Marcelino, dos anys en Champions i un títol

COMPARTIR

728-90

Després de 110 partits oficials amb el València CF, Marcelino García Toral deixa de ser l’entrenador del conjunt ‘ché’. Sumant els partits de Lliga, Copa del Rei, Champions i Europa League, l’asturià ha superat el centenar de partits dirigint a un equip que ell mateix va resucitar quan es va posar al capdavant del projecte.

Sense oblidar que Marcelino ha aconseguit que el València CF entre en la màxima competició europea dos temporades seguides, el míster abandona l’equip amb 55 partits guanyats, 29 empatats i 26 perduts, amb 168 gols a favor i 107 en contra, tal com reflectix la base de dades Ciberche. I el més important, Marcelino passarà a la història del València CF per aconseguir la Copa del Centenari i poder alçar un títol després d’onze anys, a més de dur a l’equip a una semifinal d’Europa League.

Com també informa Datos VCF, Marcelino ha sigut el tercer entrenador, després de Cúper i Quique Sánchez Flores, en aconseguir dos classificacions consecutives per a Champions en els seus primers dos anys dirigint l’equip.