ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelino dona una resposta definitiva al Sevilla

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2023

El Sevilla va tornar a pensar en Marcelino García Toral perquè es fera càrrec d’un equip a la deriva després de la recent destitució de José Luis Mendilibar. Segons ha informat el periodista Rubén Uría, els contactes de tanteig entre el club i l’entorn de l’asturià no han fructificat.

L’acord no era senzill per nombrosos factors, però a Víctor Orta era una alternativa que li seduïa-a pesar que maneja diverses alternatives més. El tècnic volia un projecte guanyador i, en aquests moments, el Sevilla no podia oferir tot el que demanava.

Marcelino, segons diverses fonts consultades, tenia tants dubtes com motivació per tornar a entrenar a Espanya i rescabalar-se de la seua pitjor experiència en les banquetes, perquè ja va dirigir en el Sánchez-Pizjuán en la temporada 2011-12 i va ser substituït al febrer per Míchel.

Per tot això, Marcelino no era l’únic entrenador que Víctor Orta té en la seua agenda en el seu objectiu prioritari de trobar, sense pressa però sense pausa, un nou director d’orquestra. Javi Gracia estava també entre els triats, però no està per la labor, una cosa que també li succeeix al Muñeco Gallardo. Tots dos prefereixen treballar amb un bloc des de pretemporada, una cosa que sempre ha defensat també Marcelino per a poder inculcar des de l’inici el seu particular estil.