ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Manuel Llorente parla de les ofertes que ha rebut Peter Lim

Per Alex Alfaro · 07 Febrer, 2023

Manolo Llorente, expresident i membre dels consell de l’administració en diverses etapes, sempre ha sigut una de les veus crítiques de la gestió de Meriton Hòlding. L’expresident del València ha parlar de la situació econòmica actual del club i de la gestió de Peter Lim en el València.

En la seua últimes declaracions públiques, en un acte de Libertad VCF i a pocs dies de la Junta, va comparar la seua gestió amb la de Meriton: “En la meua època el València tenia un deute de 550. Amb una ampliació es va quedar en 350 i ara està en 368. Em preocupa molt el tema dels pagarés. Dels 120 milions ja han utilitzat 35 milions. L’única manera de salvar-nos és reduir els costos de plantilla i reduir despeses. Tardarà el València a tornar a eixos temps en els quals estem dirigint el València sent campions de lliga”

Moltes coses han canviat des d’aquell 24 de novembre, dia que va fer eixes declaracions. L’equip lluita per no baixar a segona divisió i Gattuso ja és història del club. En este context ha parlat per als companys de ‘Abierto a mediodía’ de la 99.9 Plaza Radio

Lluita pel descens

“Ara mateix el València està amb molts jugadors cedits que saben que no estaran en Segona l’any que ve. Ara com ara, ni Peter Lim ni ningú volem que l’equip baixe. Però les circumstàncies que es donen amb la gestió, el nivell econòmic… provoca aquesta situació. L’equip si guanya un partit, ha d’agafar confiança. Ahir Yunus va tindre una ocasió que al 50% es marca. Està l’equip preparat per a lluitar amb el ganivet entre les dents”.

Lim ha rebut ofertes pel València CF

“Jo tinc constància que a Peter Lim li han arribat ofertes. Però no atén cap oferta i tampoc està amb intenció de vendre. Entenc que vol reflotar al club, però pren decisions estant molt lluny. Crec que està esperant que es regularitze tot el tema immobiliari, perquè dona valor al club”.

Protestes

“Crec que hi ha temps per a fer això. L’equip és molt jove i l’Athletic és un rival molt aguerrit i amb un gran entrenador. Està l’equip preparat per a eixa pressió d’estar 20 minuts a soles a Mestalla? Eixa mesura afecta a l’equip, no als amos. Crec que cal rebre a l’equip i portar-los en “volandas”. És el que jo faria”.