Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Manuel Llorente està interessat en comprar el València CF

Per Pablo Marquez · 16 Febrer, 2021

La gestió de Peter Lim està provocant que la situació econòmica del València CF empitjore cada vegada més. El valencianisme està demanant que algun inversor decidisca comprar-li les accions a l’empresari singapurés amb la intenció que Meriton Holdigns abandone el València CF per sempre.

De fet, durant els últims mesos s’han produït moviments entre els empresaris valencians amb la intenció de comprar les accions del València CF. Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, en el programa d’Apunt la Línia de fons, Manuel Llorente està interessat en tornar al València CF.

MANUEL LLORENTE TÉ UN PROJECTE PER A COMPRAR EL VALÈNCIA

L’expresident ha presentat un projecte per a poder comprar les accions del club de la Capital del Túria. Per a fer això, s’ha reunit amb Bankia per a mostrar la garantia de les seues intencions. La idea de Manuel Llorente és comprar les accions amb l’ajuda d’un fons d’inversió. A més, l’expresident és conscient de les coses que preocupen a les institucions valencianes. Per este motiu, dins del projecte s’ha contemplat la forma de vendre les parcel·les de l’antic Mestalla i un pla per a poder finalitzar la construcció del nou estadi.

Ara mateix, esta situació és prou complicada, perquè la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament estan ofegant a Meriton Holdings per a complir els terminis estipulats a través de l’ATE, la qual Anil Murthy va anunciar que volien prorrogar. Encara no se sap si Peter Lim té la voluntat de vendre les accions del València CF, ja que açò només ho sap el màxim accionista.

No obstant això, és evident que, des de la societat valenciana, s’han iniciat moviments per a intentar crear projectes sòlids amb l’objectiu de comprar les accions de Peter Lim i convéncer a Bankia i a les institucions valencianes.

Manuel Llorente ha sigut la primera cara visible que s’ha mostrat per a intentar la compra del club, però Hèctor Gómez ha comentat que altres projectes també estan en moviment amb la mateixa intenció. S’esperen setmanes mogudes en el València CF i podrien acabar amb l’era de Peter Lim al davant del València.

No obstant això, és important recordar la passada gestió de Manuel Llorente dins del València CF i la situació econòmica que va deixar dins del club. De fet, l’arribada de Peter Lim està condicionada, en part, per la gestió de Manuel Llorente com a president.