ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Manolo Llorente explica el dia que li va voler comprar el València a Lim

Per Alex Alfaro · 12 Desembre, 2023

El València C.F porta a la deriva i enmig del desert des de 2014. Des d’eixe moment els rumors sobre una possible venda no han deixat de sonar: des del Príncep de Johor, els fons d’inversió, els empresaris valencians, jeques, democratitzar el club... Rius de tinta i molts minuts de ràdio tractant de pronosticar un final d’una història que encara no ha acabat.

Un dels homes que va fer un esforç per a tractar de comprar el València va ser Manolo Llorente. Segons van informar diferents mitjans de comunicació, Llorente va arribar a reunir-se amb amb Jorge Mendes a Portugal amb l’objectiu d’arribar a Peter Lim. En el programa Sin Ataduras de Ràdio Marca ha donat alguns detalls d’aquelles negociacions:

“No puc dir qui érem perquè Peter Lim no va voler contestar. A ell li va arribar directament la proposta de compra de les accions i ni tan sols va contestar. D’això fa un parell d’anys. Hi ha persones que fa dos anys podien invertir 300 milions però veient com està la societat actualment pensa que el València no val ni 200. Més enllà de les accions cal invertir en l’equip perquè té un passiu molt gran. Hui com a club estàs comprant un patrimoni i un prestigi però també els deutes. Des del punt de vista immobiliari, l’empresari fa el seu càlcul sobre el benefici que pot obtindre. Hi ha gent que vol comprar l’Espanyol però s’ha anat desunflant”