ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Manolo Llorente: “Estant jo de president, Benítez s’oferí a tornar al València”

Per Miguel Castells · 13 Maig, 2022

L’expresident del València, Manolo Llorente, ha sigut entrevistat a Veus-Fé-Cé de 99.9 Radio i ha parlat principalment de la seua relació amb Rafa Benítez. Llorente ha afirmat que van fer les paus i que inclòs estant ell de president gent de l’entorn de Rafa Benítez el va dir que l’entrenador estava dispost a tornar al València. Estes han sigut les seues declaracions més rellevants:

Fer les paus

Quan jugàrem el València davant el Liverpool ell va estar ahí i xarràrem i m’ensenyava els programes de formació que tenia.

No tinc cap rancor.

Oferiment de Benítez

Estant jo de president del València, gent del seu entorn em va dir que Benítez estava dispost a tornar al València.

Vaig pensar que Benítez ja tenia un reconeixement mundial i no li podríem oferir el que ell volia.

Unai Emery

Era l’any 2009-2010, i a ixe moment estava Unai Emery, que és un bon entrenador i així ho ha demostrat.

No anava a llevar al que estava per a ficar a un altre.