Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Manolo Llorente critica la gestió de Meriton Holdings en el València

Per Blanquinegres · 24 Novembre, 2022

Manolo Llorente ha assistit com a ponent a un acte organitzat per Libertad VCF. L’expresident del València ha parlar de la situació econòmica actual del club i de la gestió de Peter Lim en el València. A més d’això, cal recordar que Llorente ha delegat les seues accions en Libertad VCF, perquè l’associació puga estar present en la Junta General d’Accionistes i demanar explicacions a Meriton pels comptes del club. Estes han sigut les declaracions de Llorente.

La gestió de Peter Lim

En capitalitzar el deute, ell compra accions perquè en un concurs de creditors seria l’últim a cobrar. El València ha d’estar passant unes tensions de liquiditat increïbles.

En la meua època el València tenia un deute de 550. Amb una ampliació es va quedar en 350 i ara està en 368. Em preocupa molt el tema dels pagarés. Dels 120 milions ja han utilitzat 35 milions. L’única manera de salvar-nos és reduir els costos de plantilla i reduir despeses. Tardarà el València a tornar a eixos temps en els quals estem dirigint el València sent campions de lliga.

No poden estar sempre demanant crèdits, a més el tipus d’interés està baixant. Ens va transmetre que Lim anava a portar quantitats industrials de diners. Com a ex gestor del club, nosaltres mai vam perdre diners. Mai vam haver de demanar crèdits per a finançar perdudes. És cert que veníem jugadors, encara que els jugadors te’ls compren, no els embenes.

L’excusa de la Covid

La Covid només ha afectat l’assistència dels estadis. Quan jo estava els abonaments estaven en 22 milions. Veig en els comptes que una empresa no pot perdre diners de manera tan continuades. El València està finançant eixes pèrdues sense que entre diners al València.

La manera d’actuar del club

S’està actuant com si encara l’aficionat, que abans tenia molt de poder, ara este Sr està a 12000 km. No s’entén que l’entrenador faça un viatge de 12 hores per a anar allí. On estan la responsabilitat del consell d’administrador?

Per a ell tampoc ha de ser bona la situació actual, però no crec que estiga pensant a vendre. Està esperant que es resolguen els temes urbanístics i serà quan ací demane 400 milions. I això és el que pense.

Mestalla

El no vol fer fracassar al club, però té una gestió desubicada encara que no siga de forma voluntària. Newcoval hauria solucionat tot però va arribar la crisi.

En la meua època quedaven 160 milions per a acabar l’estadi, ara amb 80 diuen que ho farien. Juan Roig ha ampliat el cost de l’arena en 80 milions. Derrocar Mestalla costarà uns 20 milions i és per això que estan esperant que acabe tot això per a poder-ho vendre.