Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Mangala torna als terrenys de joc de la mà de l’Estoril portugués

Per Manel Rumbau · 08 Agost, 2023

L’exvalencianista Eliaquim Mangala torna al futbol després d’1 any. El francés ha sigut contractat per l’Estoril Praia, equip de la Primera Divisió de Portugal (Liga NOS). L’anunci oficial va ser realitzat per l’Estoril a través de les seues plataformes en xarxes socials. El fitxatge de Mangala, el qual ha signat per una temporada, es considera un reforç significatiu per a l’equip. L’equip portugués té com a objectiu retornar als llocs europeus en la classificació després d’una temporada en la qual va haver de lluitar per a assegurar la seua permanència en la lliga.

L’últim partit de Mangala data de maig de 2022, quan encara es trobava al Saint-Étienne francés. A més, cal destacar que compartirà equip amb Koba Leïn, recentment cedit a aquest equip.
 

El València va decidir no renovar-lo per les lesions

Al finalitzar la temporada 2020-21, el club de Mestalla va decidir no renovar el seu contracte. El cert és que a València no va poder tindre un rol de titular a causa de les seues constants lesions, però sí que va poder ajudar a l’equip des de la segona línia amb un total de 10 partits durant la temporada.