ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mangala começa a entrenar-se en solitari

Per Miguel Castells · 08 Octubre, 2020

El defensa central, Eliaquim Mangala, s’ha tornat a exercitar en la Ciutat Esportiva de Paterna, encara que en solitari. El central francés no ha estat disponible per a Javi Gracia des de la primer jornada de Lliga, quan no va durar més de 15 minuts en el derbi davant el Llevant.

La temporada anterior de Mangala no va ser la millor, i amb els problemes defensius que té este any el València s’obri una oportunitat interessant per a redimir-se dels seus errors anteriors.

Per altre costat, el migcampista Geoffrey Kondogbia, qui es relaciona amb un fort interés del Atlètic de Madrid, ha eixit a exercitar-se més tard amb la resta del grup. El jugador francés és una peça clau en l’esquema de Javi Gracia i la seua venda seria molt dolorosa per al club.

L’ última notícia de l’entrenament és que a hores d’ara és l’actual entrenador, Javi Gracia, qui està portant l’entrenament, després de que ahir no puguera fer-ho per la reunió que va mantindre amb Anil Murthy, de la qual encara no s’ha tret una conclusió definitiva.