ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mangala sabrà demà l’alcanç de la seua lesió

Per Josep Prats · 14 Septembre, 2020

Mangala no s’ha entrenat hui amb el grup després d’haver de retirar-se al quart d’hora del partit d’ahir amb unes molèsties musculars. Demà es coneixerà l’alcanç de la seua lesió, cosa que pareix una rotura muscular. Sotmetran al jugador a més proves. Si es confirma eixa rotura, la lesió s’allargaria diverses setmanes. Per tant, Javi Gracia sols tindrà a tres centrals disponibles.

Va durar un quart d’hora al terreny de joc

El francés sols va poder estar un quart d’hora sobre el tapet de Mestalla. Va notar una punxada en una jugada forçada i es va haver de retirar del camp.

Esta lesió incrementa encara més la necessitat de fitxar un central, com ja va avisar Javi Gracia divendres passat a la roda de premsa prèvia al derbi.

El calvari de Mangala

La segona etapa del gal al VCF ha estat protagonitzada per les lesions. Mangala va passar un calvari la temporada passada després de la greu lesió que tingué al genoll. No comptava per a Marcelino i amb Celades va jugar per obligació.

Amb la falta d’efectius, esta pretemporada ha sigut un dels jugadors més gastats per Gracia, però ara haurà de superar altra lesió.